U hebt niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Diensten
 

Iets wat waardevol voor u is, laat u natuurlijk niet zomaar ergens achter. Met onze jarenlange ervaring als juwelier, weten wij dat als geen ander! U wilt er zeker van zijn dat uw sieraad in goede handen is. En dat is volkomen terecht. Benelli Juwelier beschikt over een eigen reparatieservice waar u uw waardevolle sieraden of horloge met een gerust hart kunt toevertrouwen aan personeel met vakkennis. 


Reparatie en onderhoud

Heeft u een horloge waarvan de batterij verwisseld moet worden? Zijn de wijzers kapot? Heeft u een ring die op maat verkleind moet worden? O wilt u een dierbare blij maken met een gegraveerde ring? Wij helpen u graag. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig!


Indien u gebruik wilt maken van onze diensten, bent u van harte welkom in onze Benelli Juwelierszaak in winkelcentrum Zuidplein Rotterdam. U kunt hier zonder afspraak terecht voor de reparatie en onderhoud van uw sieraden of horloges. Wij beschikken over een eigen reparatieservice waardoor u zorgeloos uw mooie horloge of waardevolle ring kunt achterlaten. Indien nodig, sturen wij uw horloge op naar de fabrikant voor reparatie.

 

Inkoop van goud

Ook voor het inschatten van waarde en inkoop van goud, bent u bij Benelli aan het juiste adres. Wij zijn in staat om uw gouden voorwerpen te testen op gehalte en daar een inkoopprijs aan te koppelen. Wilt u weten wat uw goud waard is? Schroom dan niet om eens langs te komen bij Benelli Juwelier op Zuidplein te Rotterdam.


Vakkundig en betaalbaar

Bij Benelli Juwelier verzekeren wij u ervan dat uw reparatie of onderhoud snel en op professionele wijze wordt uitgevoerd door mensen die een hart hebben voor sieraden. En dit alles uiteraard tegen een degelijke prijs.


Kom bij ons gerust langs voor:
 

De reparatie & onderhoud van uw horloge of sieraden

Het laten graveren van sieraden ( bij aankoop van een ring of sieraad berekenen wij geen kosten voor het verkleinen, vergroten of graveren ervan!

Inkoop van goud